BrabantKennis werpt een blik in de toekomst op Grootste Kennisfestival in Breda

Op donderdag 13 september staat BrabantKennis, als ‘eigenwijze toekomstverkenner van Brabant’, op het Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland in de gemeente Breda.

BrabantKennis werpt een blik in de toekomst op Grootste Kennisfestival in Breda

Met een veelzijdig programma brengt de instantie die dag op prikkelende en vooral eigen wijze het toekomstdenken over in hoofden en harten.

Programma BrabantKennis

Aan de hand van Toekomstlabs behandelt BrabantKennis tijdens het Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland al jouw toekomstvragen. Zo vertellen Tom Kniesmeijer (co-auteur Toekomstgids en toekomstpsycholoog), Ritzo ten Cate (social innovator en fotograaf) en Marieke Beekers (projectleider Toekomstgids BrabantKennis) tijdens het onderdeel ‘ToekomstDenken’ alles over de Toekomstgids voor Brabantse gemeenten en krijg je tijdens het onderdeel ToekomstDoen de kans om te brainstormen over de (on)gezonde relatie tussen de mens en zijn of haar smartphone en kun je zelf leren programmeren met de digi-kloofkoffer op expeditie micro:bit onder leiding van Carina de Vries (stichting FutureNL).

Aanmelden

Tickets voor het Grootste Kennisfestival van Zuid-Nederland koop je via de originele website van het evenement en kosten 195 euro. Geïnteresseerd? Gebruik dan de BrabantKennis code BrabantKennis @Kenniszuid2018 en sluit aan bij dé dag van de toekomst met maar liefst 20 euro korting.

Meer informatie over BrabantKennis:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!