Brabantse Herenboeren tekenen overeenkomst aan vooravond ‘Herenboerenmaand’

In Boxtel hebben op donderdag 30 augustus drie Brabantse Herenboereninitiatieven uit de regio’s Breda, Tilburg en Helmond hun samenwerking bekrachtigd met de oprichting van Stichting Herenboeren Nederland Uitvoering.

Brabantse Herenboeren tekenen overeenkomst aan vooravond ‘Herenboerenmaand’

Dit officiële moment op de enige al functionerende Herenboerderij markeerde meteen de start van de We are Food-themamaand ‘Samen Voedsel Produceren’.

Een belangrijke eerste stap

De stichtingen Herenboeren Rijk van Dommel en Aa (regio Helmond), Herenboeren Hart van Brabant (regio Tilburg) en Herenboeren Breda, zijn al enige tijd actief om in hun regio’s een Herenboerderij van de grond te krijgen. Een belangrijke stap daarin is nu gezet, de overeenkomst met Stichting Herenboeren Nederland Uitvoering. Hiermee wordt de samenwerking die de afgelopen tijd al was ontstaan, verder geïntensiveerd.

Brabant maakt kennis met Herenboeren

De bijeenkomst in Boxtel markeerde ook het begin van de themamaand ‘Samen Voedsel Produceren’ van de instantie We Are Food. Hierin mag Herenboeren in Brabant in het kader van ‘We are Food 2018’ een maand lang invulling geven. Tussen 1 en 30 september vinden er op tal van plaatsen in Brabant grote en kleine evenementen plaats die de bekendheid met de initiatieven moeten laten groeien. Voorbeelden hiervan zijn pop-up diners op bijzondere locaties, rondleidingen, picknicks en informatieavonden. De evenementen staan allemaal vermeld op de website Herenboeren.nl en de websites en sociale mediakanalen van de initiatieven in de regio’s Boxtel, Helmond, Tilburg en Breda.

Meer informatie over We are food:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!