Brainport nieuwjaarsbijeenkomst 2018: The New Horizon

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brainport

Het eind van het jaar 2017 nadert met rasse schreden. Het gaat Brainport Eindhoven economisch voor de wind, de regio koerst af op een economische groei van 4,6% (ING) en de sfeer van positivisme in de regio is gewoonweg voelbaar.

Brainport nieuwjaarsbijeenkomst 2018: The New Horizon

Dé nieuwjaarsbijeenkomst van de Brainportregio Eindhoven: The New Horizon, vindt dit jaar plaats op dinsdag 9 januari 2018 van 16.00 uur tot 19.00 uur in het Evoluon in Eindhoven. De bijeenkomst is een ideale kans om met elkaar het glas te heffen op een bijzonder jaar en een mooie toekomst voor de regio. Tijdens de vijfde editie van deze inmiddels alom bekende receptie is er uiteraard weer volop gelegenheid om met elkaar te netwerken, terug te blikken op 2017 en vooruit te kijken naar 2018.

Spreker: Jeroen Dijsselbloem

Bovendien verwelkomt de organisatie als spreker ditmaal niemand minder dan Jeroen Dijsselbloem, voorzitter van de Eurogroep en voormalig minister van Financiën. Een bijzondere spreker die geboren en getogen is in de regio en als geen ander in staat is een licht te werpen op de huidige economische ontwikkelingen.

 Aanmelden

Kortom: een bijeenkomst die u niet mag missen! De twaalf organiserende partners van The New Horizon verwelkomen u dan ook graag tijdens The New Horizon in het Evoluon op dinsdag 9 januari 2018 van 16.00 tot 19.00 uur. U kunt zich hieronder aanmelden.

Meer informatie over Brainport Development :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!