BREEAM Excellent oplevercertificaat voor Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent heeft het officiële BREEAM oplevercertificaat ontvangen en is hiermee het eerste hotel in Nederland met de waardering “Excellent”.

BREEAM Excellent oplevercertificaat voor Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

BREEAM is wereldwijd de belangrijkste beoordelingsmethode en het belangrijkste normeringssysteem dat gebruikt wordt om duurzaamheidsprestaties van gebouwen te bepalen. Van der Valk heeft hoge eisen gesteld aan de duurzaamheid en deze hebben vorm gekregen in het ontwerp en de uitvoering van de bouw. Tijdens de bouw werd veel aandacht besteed aan het beperken van lucht- en milieuvervuiling en men gebruikte duurzame materialen.

Ook Green Globe certificaat

Het nieuwe hotel opende vorig jaar in juli haar deuren. De bouw van de hoteltoren, het plintgebouw en de parkeergarage zijn conform de richtlijnen van het BREEAM ‘Excellent’ certificaat gerealiseerd. Tijdens de bouw is lucht- en milieuvervuiling zoveel mogelijk beperkt, daarnaast werd gebruik gemaakt van duurzame materialen en zijn energiezuinige installaties toegepast. Het hotel ontving vlak na opening ook al het Green Globe certificaat en mag zich nu het meest duurzame hotel in Nederland noemen.

Lees meer over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Meer informatie over VALK HOTEL NIJMEGEN-LENT, VAN DER:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!