Bresc kiest voor vestigingslocatie Kop van Brabant

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kop van Brabant

Bresc kiest bedrijvenpark Kop van Brabant als nieuwe vestigingslocatie. De directie heeft besloten om de bedrijfsactiviteiten van Sleeuwijk en Giessen naar Werkendam te verplaatsen.

Bresc kiest voor vestigingslocatie Kop van Brabant

De ruimte die het bedrijvenpark biedt, de flexibele kaveluitgifte en bouwmogelijkheden waren daarbij van doorslaggevend belang voor algemeen directeur Arjan Hak.  

Kop van Brabant biedt alle ruimte

De Europese specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Om de huidige ambities waar te kunnen maken, is uitbreiding hard nodig. Daarvoor biedt Kop van Brabant alle ruimte. Arjan Hak: “Met een vestigingslocatie als Kop van Brabant kiezen we echt voor de toekomst. We hebben dan de ruimte en kunnen onze nieuwe vestiging ideaal inrichten. We laten een multifunctioneel pand bouwen waarin we alle mogelijkheden hebben om meer met onze eigen producten te werken. We bouwen grotere proefkeukens waarin we klanten op een gastvrije manier kunnen ontvangen. Daarnaast biedt het pand ruimte om uit te breiden in opslag, productiefaciliteiten en kantoorruimte. Ook woont het gros van onze medewerkers in de regio Land van Heusden en Altena. Vanuit dat oogpunt is Kop van Brabant ook gunstig voor ons.” 

Flexibele kaveluitgifte

In de zoektocht naar een nieuwe locatie zijn diverse opties de revue gepasseerd. “De flexibele kaveluitgifte op Kop van Brabant was een groot voordeel ten opzichte van andere bedrijventerreinen. Hierdoor hebben we een pand kunnen ontwerpen met voldoende ruimte eromheen dat goed op elkaar aansluit en past bij onze voorkeuren.” Daarnaast benadrukt hij de fijne samenwerking en goede gesprekken met het projectbureau. “Het projectteam is heel betrokken en denkt goed mee wat voor Bresc het best passend is. Deze medewerking en persoonlijke benadering ervaar ik als grote pluspunten

Bouwplan

Begin volgend jaar start de bouw en in november verwachten ze te verhuizen. Bresc kijkt ernaar uit straks vanuit Werkendam aan de slag te gaan. Benieuwd naar de vestigingsmogelijkheden op Kop van Brabant? Bekijk welke kavels nog beschikbaar zijn of neem vrijblijvend contact met op.

Meer informatie over KOP VAN BRABANT:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!