Brigitte Drees nieuwe directeur Pivot Park

Pivot Park in Oss heeft sinds kort een nieuwe directeur. Brigitte Drees, een vrouw met jarenlange ervaring in de farmaceutische industrie en de gezondheidszorg, gaat Pivot Park de komende jaren verder uitbouwen en bestendigen als hotspot voor farmaceutische innovatie.

Brigitte Drees nieuwe directeur Pivot Park

Foto: Brigitte Drees, directeur van Pivot Park

Na haar opleiding farmacie aan de Universiteit Utrecht heeft Drees in diverse rollen gewerkt bij onder andere Organon, Alliance Health Care, Polos en Orly Pharma. Bij deze bedrijven heeft zij ervaring opgedaan met onder andere de voorbereidingen op en introductie van geneesmiddelen op de markt, advisering over ondernemerschap en algemeen bedrijfsmanagement. Brigitte Drees volgt Mirjam Mol-Arts op. Zij nam op 1 januari afscheid van het Pivot Park.

Pivot Park

Pivot Park biedt farmaceutische bedrijven werkruimten en hoogwaardige R&D-faciliteiten. Pivot Park is in februari 2012 ontstaan uit een initiatief van het farmaceutische bedrijf MSD in nauwe samenwerking met provincie Noord-Brabant, de gemeente Oss, het ministerie van Economische Zaken en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Meer informatie over Pivot Park:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!