Business Meets Twente

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Business Meets Twente

Businiss Meets Twente wordt 14 en 15 november in de Go Planet Expo Hall te Enschede gehouden en zal in teken staan van pure Twentse ondernemerskracht.

Business Meets Twente

De aftrap

De beurs wordt woensdag 14 november om 13.00 uur officieel geopend door Angelina Schoonewille (Directeur / Uitgever Wegener Media Oost) en Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW). Dit zal de aftrap zijn van twee dagen die volledig in het teken staan van pure Twentse ondernemerskracht. Een goed gevuld programma met boeiende lezingen, verrassende workshops en gerenommeerde sprekers maakt Business Meets Twente hét event dat geen ondernemer in de regio mag missen!

Bekijk het volledige programma op de website. U hoeft zich voor de verschillende workshops en seminars vooraf niet aan te melden (tenzij anders vermeld op onze website). Wel wordt aangeraden om tijdig in de betreffende zaal plaats te nemen om verzekerd te zijn van een plek.
 

Parkeren


Business Meets Twente vindt plaats in Go Planet Expo Hall, Colosseum 70 in Enschede, vlakbij het FC Twente stadion, tussen de bioscoop en de ijsbaan in. Rondom de hal is ruim voldoende parkeergelegenheid, waar u gratis kunt parkeren.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met op via telefoonnummer +31 (0)53 - 484 22 74 of via mail info@businessmeetstwente.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!