Business Software Event 2016 in teken van Smart Industry

  • Technologie
  • Bron: TNO

Dit jaar staat het Business Software Event in het teken van: "Het digitaliseren van bedrijfsprocessen voor de industrie!" Het Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch biedt op 29 en 30 november ruimte aan het evenement.

Business Software Event 2016 in teken van Smart Industry

In Smart Industry draait het om nieuwe productietechnieken en de verdere integratie van ICT in de industriële productieketen. Tijdens het business Software event ligt de focus op Software en bedrijfsprocessen en "Hoe maak je Smart Industry concreet?". Veel organisaties zien kansen, maar worstelen met de vraag hoe ze dit concreet in kunnen zetten voor hun eigen business. Op het Business Software Event vinden zij de antwoorden op hun vragen.

Aan de slag met Smart Industry

Tijdens het event worden handvaten aangereikt om concreet met Smart Industry aan de slag te gaan. Organisaties die dit al succesvol hebben uitgerold komen aan het woord en geven een kijkje in de keuken om met Smart Industry aan de slag te gaan. Maar ook andere smart branches komen aan bod.

TNO actief aanwezig

TNO is actief aanwezig tijdens dit congres. Arnold Stokking, Managing Director Industrie bij TNO, verzorgt op dinsdagochtend 29 november een keynote over de ontwikkeling van digitale informatie-uitwisseling in de maakindustrie.

Meer informatie over TNO:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!