Calcontrol te zien in televisieprogramma 'How It's Done' op RTL Z

  • Technologie

De makers van het programma 'How It's Done' van RTL Z zijn op bezoek geweest bij het Udense bedrijf Calcontrol. In de uitzending van zaterdag 3 augustus geeft het bedrijf een kijkje achter de schermen.

Calcontrol te zien in televisieprogramma 'How It's Done' op RTL Z

Calcontrol richt zich op oplossingen voor de uitvoer van kalibraties, validatiewerkzaamheden en metingen op het gebied van cleanroomkwalificaties bij klanten op locatie. De opdrachtgevers van Calcontrol bevinden zich voornamelijk in de farmaceutische industrie en biotechnologie maar ook klanten uit andere industrieën met kritische processen zoals de voedingsmiddelenindustrie , chemische industrie en test- en ontwikkelingslaboratoria doen met regelmaat een beroep op het gespecialiseerde bedrijf uit Uden.

How It's Done

In het RTL Z televisieprogramma 'How It's Done' krijgen de kijkers een inkijkje in uiteenlopende bedrijven. In de uitzending van zaterdag 3 augustus komen de kalibratie- en validatiewerkzaamheden voorbij en de periodieke kwalificatie van cleanrooms. De herhalingen van het programma worden uitgezonden op dinsdag 6 augustus om 16.30 uur en donderdag 8 augustus om 10.30 uur. 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!