Centre of Expertise Biobased Economy start online cursus omtrent groene industrie

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: CoE BBE

Volgende maand start het Centre of Expertise Biobased Economy weer met een gloednieuwe editie van de MOOC Biobased Economy Introduction: een online cursus die zich richt op groene industrie, technologie en milieu wetenschap.

Centre of Expertise Biobased Economy start online cursus omtrent groene industrie

De online cursus, die toegankelijk is voor iedereen die zich in deze materie interesseert, start op maandag 10 september en neemt in totaal 8 weken in beslag.

Inhoud online cursus

Gedurende de online cursus van het Center of Expertise Biobased Economy verdiepen deelnemers zich in de hedendaagse economie rondom biotechnologie middels instructie films, oefeningen, gastsprekers, discussies en aanvullende interactieve praktijkstudies zodat zij aan het einde van de rit bezitten over een flinke dosis kennis omtrent onder andere bioraffinaderijen, voedingsstoffen, biopolymers, bioenergy en de weg die biomassa producten afleggen voordat ze op de markt komen.

Over het Center of Expertise Biobased Economy

Het Center of Expertise Biobased Economy in Vlissingen, ook wel bekend als CoE BBE, is een samenwerking tussen de HZ Univeristy of Applied Sciences en de Avans Hogeschool waarin ondernemers, wetenschappers, docenten en studenten samenwerken aan het bevorderen van de kennis van , onderwijs over en onderzoek naar, de biobased economy.

Aanmelden voor de cursus

Aanmelden voor de cursus is gratis en kan via de website van het Center of Expertise Biobased Economy. Studenten van zowel de HZ University als de Avans Hogeschool kunnen de cursus inzetten voor 2 EC European Credits. Externe studenten kunnen deze credits enkel verdienen in overeenstemming met hun eigen onderwijsinstelling.

Meer informatie over Centre of Expertise Biobased Economy:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!