CHE en HSO tekenen voor samenwerking op vlak van ICT-opleidingen

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

Microsoft Solution Integrator HSO en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) hebben hun samenwerking op het gebied van opleiding en innovatie met de ondertekening van een Letter of Intent geformaliseerd.

CHE en HSO tekenen voor samenwerking op vlak van ICT-opleidingen

Foto: Janneke Louisa (CHE) en Jan Koedijk (HSO)

Directeur HSO Nederland Jan Koedijk en CHE-Directeur Janneke Louisa zetten dinsdag 20 juni namens beide organisaties hun handtekening. HSO is de eerste van een groep (IT)-bedrijven waarmee de CHE de samenwerking op deze wijze vast heeft gelegd.

De CHE start in 2018 twee ICT-opleidingen. De studies bachelor HBO-ICT en een Associate Degree ICT Services worden samen met het bedrijfsleven ontwikkeld en uitgevoerd en gaan voorzien in de groeiende behoefte aan ICT-personeel in de regio.

Uitwisseling

Beide organisaties gaan kennis en kunde uitwisselen, onder meer door het uitruilen van medewerkers en gebruik van elkaars faciliteiten. Jan Koedijk (HSO): “De CHE en HSO zijn samen gebaat bij een structurele samenwerkingsrelatie, waarin kennis ontwikkelen, kennis delen en onderzoek belangrijke elementen zijn. We merken het enthousiasme en de energie bij de CHE om hoger onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Voor HSO betekent dit ook een mooie gelegenheid om contacten op te bouwen met toekomstig arbeidspotentieel en young professionals.”

Werken op basis van vertrouwen

Janneke Louisa (CHE): “De CHE en HSO vinden elkaar in de visie op het samenspel van IT, gebruiker en organisatie waarin dienstverlening voorop staat. Het is mooi om te merken hoe we op basis van vertrouwen hieraan samen kunnen werken.”

Meer informatie over Christelijke Hogeschool Ede (CHE):

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!