CIRCLES genomineerd voor Europese award

  • Innovatie & MVO
  • Bron: CIRCLES

CIRCLES, een cluster van 12 partners op initiatief van Stichting Kiemt en VNO-NCW Midden, is genomineerd voor een Europese award in de categorie ‘Ondersteuning van de ontwikkeling van groene markten en efficiënt gebruik van hulpbronnen’.

CIRCLES genomineerd voor Europese award

Deze categorie erkent beleidsvormen en initiatieven die de toegang van het mkb tot groene markten ondersteunen en hun efficiënt gebruik van hulpbronnen helpen verbeteren door bijvoorbeeld de ontwikkeling van groene vaardigheden, matchmaking en fondsen.

Award voor Ondernemerschapsbevordering

De Europese Award voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) wordt al sinds 2006 uitgereikt door de Europese Commissie. Ieder jaar vinden de nationale voorrondes van deze verkiezing plaats. Tijdens deze voorrondes selecteert de jury 2 initiatieven die Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale. Met de EEPA erkent en beloont de Europese Commissie successen van openbare instanties en publiek-private samenwerkingsverbanden met als doel om ondernemerschap te bevorderen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt hier ondersteuning bij.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!