Clubactiviteiten bieden welkome aanvulling op Stratos Programma

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Stratos Club

Als onafhankelijk platform voor en door ondernemers biedt Stratos uit Bergen op Zoom bedrijven een steuntje in de rug bij het realiseren van hun groeiambities. Het runnen van een eigen bedrijf kan immers een grote uitdaging zijn. Brainstormen met gelijkgestemden vormt een oplossing.

Clubactiviteiten bieden welkome aanvulling op Stratos Programma

Door deel te nemen aan een Stratos Groep leren ondernemers relevante partijen uit het werkveld kennen, krijgen zij de ruimte om informatie te delen én werven en beschikken zij tevens over een klankbord van collega’s bij het afwegen van te maken beslissingen binnen de bedrijfsvoering. Iets wat door participerende ondernemers als zeer waardevol wordt ervaren.

Clubactiviteiten

Onder leiding van twee Stratos Coaches komen Stratos Groepsdeelnemers gedurende een jaar maandelijks bij elkaar voor interactieve sessies op de bedrijfslocaties van groepsleden. Buiten deze ontmoetingen biedt Stratos echter ook verschillende clubactiviteiten die door klanten als een welkome aanvulling op het reguliere programma worden beschouwd. Denk bijvoorbeeld aan een Workshop Omdenken, een Brainstormsessie omtrent Imagomarketing of bedrijfsbezoeken aan relevante partijen uit het werkveld. Op de website van Stratos kunt u terecht voor een actueel overzicht van deze clubactiviteiten.

Meer informatie over STRATOS CLUB:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!