CNC Grondstoffen zoekt vrachtwagenchauffeurs en monteurs

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: CNC Grondstoffen

CNC Grondstoffen, producent van substraat voor de champignonteelt, heeft vacatures voor vrachtwagenchauffeurs en monteurs. Wat wordt aangeboden: gratis je vrachtwagenrijbewijs halen én een vaste baan bij een zeer solide bedrijf.

CNC Grondstoffen zoekt vrachtwagenchauffeurs en monteurs

Chauffeurs met affiniteit voor techniek

Vrachtwagenchauffeurs bij CNC Grondstoffen in Moerdijk kunnen meer dan alleen rijden. “Ze hebben ook enige affiniteit met techniek”, zegt Ronald Keetels, interim logistiek manager. “Zo moet je met een kraan kunnen werken om de paardenmest bij de leveranciers op te halen. Daar maken we substraat van. Die substraat moet netjes in de bedden worden gelegd bij onze klanten. Dan komt techniek weer om de hoek kijken.”

Gratis vrachtwagenrijbewijs halen

Heb je nog geen vrachtwagenrijbewijs? “Dat is geen enkel punt”, zegt Ronald. “Die kun je gratis bij ons halen tijdens een leer-werktraject. Dus dan ben je al bij ons in dienst. Bovendien leer je heel snel, want je mag op onze plant veel oefenen met de vrachtwagens.” De vrachtwagenchauffeurs bij CNC Grondstoffen wordt niet belast met veel pakbonnen of ander papierwerk dit neemt het kantoor voor zijn rekening. Alles wordt via een laptop digitaal verwerkt.

Altijd ’s avonds thuis en papadag

CNC Grondstoffen levert de substraat ook over de grens, tot aan Italië toe. Ronald: “Maar dat doen we altijd met buitenlandse chauffeurs. De Nederlandse halen en brengen hun vrachten vooral in Nederland. Het is zó geregeld dat je op tijd begint en ’s avonds altijd thuis bent.” Daarnaast: “Als je langere dagen wilt maken, of juist een papadag: we denken mee met onze chauffeurs.”

CNC Grondstoffen

Monteurs: motorvoertuigen, elektro en werktuigbouwkunde

De technische dienst van CNC Grondstoffen bestaat uit 24 medewerkers aldus Arnold Leijten Hoofd van de technische dienst Moerdijk. Vanwege het beëindigen van het dienstverband – pensioen – zijn nieuwe monteurs van harte welkom. “Voor de motorvoertuigen, elektro en werktuigbouwkunde. Kortom, de mechatronica”, zegt Arnold. “Het werk is zeer afwisselend en draait vooral om preventie, onder meer om storingen te voorkomen. Uiteraard krijg je een vast dienstverband. Vanwege de tweeploegendienst is het salaris beter dan comfort de markt.”

Stabiliteit en zekerheid

Medewerkers zijn gehecht aan CNC Grondstoffen. Leijten: “Het verloop is heel klein.  Het werk is uitdagend, je hebt veel vrijheid. Zelfstandigheid en initiatief tonen wordt zeer gewaardeerd. Bovendien is het een zeer solide bedrijf. Een coöperatie, dus winstmaximalisatie heeft niet de eerste prioriteit. Dat maakt het werkklimaat prettig. Een stabiel bedrijf, dat biedt zekerheid om voor jezelf hier een mooie toekomst op te bouwen.”

CNC Grondstoffen geworteld in de regio

CNC Grondstoffen is al lang geworteld in West-Brabant. Een zeer bewuste keus, zegt Leijten. “Noordhoek en Standdaarbuiten waren centra van de vlasteelt. Toen dat terugliep, gingen de boeren op kleinschalige wijze champignons kweken. En daar was dus substraat voor nodig. Ook heeft Brabant veel maneges. En dus ook paardenmest.” Daarnaast werkt CNC Grondstoffen intensief samen met het Radius College in Breda en het Markiezaat College in Bergen op Zoom met het aanbieden van stages en leer-werktrajecten.

Auteur: Kees Klijn

Meer informatie over CNC GRONDSTOFFEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!