Cofely winnaar van het Incompany 200 onderzoek – Beste werkgever - editie 2014

  • Technologie
  • Bron: Cofely

Incompany 200 is het enige onafhankelijke onderzoek naar de tevredenheid van werknemers bij de tweehonderd grootste werkgevers in Nederland.

Cofely winnaar van het Incompany 200 onderzoek – Beste werkgever - editie 2014

Het onderzoeksbureau Motivaction heeft voor het zakenblad Incompany de afgelopen maanden ruim 70.000 personeelsleden gevraagd hun werkgever te beoordelen. Cofely is winnaar geworden in de categorie “zakelijke dienstverlening”. Incompany noemde de prestatie van Cofely “weergaloos goed”.

Sinds 2009 scoort Cofely cijfers rond de zeven aan elkaar. Daarmee is het bedrijf meestal wel in de top drie van de sector zakelijke dienstverlening te vinden maar winnen deden ze nog niet. Dit jaar wel!

In deze categorie staat Cofely op de 14de plaats. Daarnaast is het cijfer voor “cultuur” (7.19) van topniveau, waarbij “collegialiteit” (7.86) de hoofdrol speelt. Cofely scoort ook sterk op “werksfeer” (7.50) en “opleidingsmogelijkheden” (7.55).

Continu in ontwikkeling

Cofely is continue bezig met de ontwikkeling van het bedrijf en van de medewerkers. Cofely blijft onverminderd investeren in opleidingen op zowel vaktechnisch als managerial gebied. Daarnaast zijn er specifieke programma’s om people leaders te ontwikkelen in hun leidinggevende skills en staan veiligheid & duurzaamheid hoog in het vaandel. 

In het magazine, dat op 10 december 2014 is verschenen zijn de onderzoeksresultaten gepubliceerd en wordt het verband gelegd tussen de gemeten personeelstevredenheid en interne reputatie enerzijds en de in 2015 te verwachten klanttevredenheid, performance en externe reputatie van de organisaties anderzijds.

Meer informatie over ENGIE NEDERLAND N.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!