Compleet nieuwe website KSE Process Technology B.V.

  • Technologie
  • Bron: KSE Process Technology

KSE Process Technology B.V. lanceert vandaag een nieuwe website. Het vertrouwde www.kse.nl heeft een compleet vernieuwd ontwerp en maakt gebruik van innovatieve digitale technologie.

Compleet nieuwe website KSE Process Technology B.V.

Op deze gebruiksvriendelijke website kunnen bezoekers alles vinden over de producten en diensten, de bereikbaarheid, vacatures en nog veel meer.

De website is ontworpen op basis van een nieuw ontwikkeld hightech platform met tien keer zoveel beelden en volledig nieuwe en herschreven content, een belangrijk kanaal voor KSE om huidige en potentiële klanten te bereiken.

Klantgericht

Marijke Vreugdenhil, PR Manager bij KSE: “Gepersonaliseerde informatie, in combinatie met krachtige, mediageschikte productinformatie, is de sleutel tot klantgerichtheid. De basis is onze intuïtieve navigatie, waarmee klanten op een aangename en duidelijke manier hun product kunnen vinden”.

Naast de nieuwe en verbeterde content en technologie voor nog meer gebruikersgemak en snelheid, is ook het ontwerp van de website vernieuwd. Het nieuwe ontwerp wordt gekenmerkt door een eenvoudige lay-out, geplaatst op een overwegend witte achtergrond met grote controle-elementen.

KSE Process Technology B.V.

KSE is een hoogwaardig technologiebedrijf met een breed aanbod aan machines, automatiseringsoplossingen en diensten voor de diervoederindustrie. Ga voor meer informatie naar www.kse.nl of volg KSE via Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

Meer informatie over KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!