Congres ‘Big Data, Small World’ op 22 april

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: TKI Dinalog

Op 22 april 2016 organiseert de Topsector Logistiek het congres ‘Big Data, Small World’ in de Amsterdam Arena. Het gebruiken en combineren van data wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Ook in de logistiek.

Congres ‘Big Data, Small World’  op 22 april

Het slim koppelen van data maakt de mogelijkheden eindeloos. Denk aan het voorspellen van de vraag naar pakketdiensten, het opsporen van bottlenecks in de logistieke keten, het verbeteren van de ‘last mile’ en ‘crowd base’ ophalen en afleveren van pakketjes. Maar welke kansen en uitdagingen zijn er? Dat komt tijdens dit congres aan bod!

Het congres biedt inspirerende sprekers zoals Sander Duivestein en Erik van Heck en interactieve parallelsessies voor iedereen die interesse heeft in of betrokken is bij de logistiek. Ook kunt u op het Experienceplein actief kennis maken met innovaties en games. We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Uiteraard is er tijdens het congres ook gelegenheid tot netwerken. Aanmelden voor het congres kan via Eventbrite.

Bent u benieuwd naar het programma en alle sprekers? Op de website van Topsector Logistiek vindt u de laatste informatie over het programma en de sprekers. 

Meer informatie over TKI Dinalog:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!