Connected West-Brabant op grootste logistieke beurs ter wereld

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: REWIN

Van 4 t/m 7 juni 2019 vindt in München weer de belangrijkste logistieke beurs ter wereld plaats: TRANSPORT LOGISTIC. Deze beurs trekt zo’n 2000 exposanten uit 62 landen en 55.000 bezoekers uit meer dan 124 landen. De beurs wordt om het jaar georganiseerd. En CONNECTED West-Brabant is er weer bij!

Connected West-Brabant op grootste logistieke beurs ter wereld

In 2017 nam CONNECTED West-Brabant (een groep van logistieke bedrijven, gemeenten, onderwijsinstellingen en kennisinstituten onder aanvoering van REWIN) voor de eerste keer deel aan deze beurs, met een gezamenlijke triple helix  ‘West-Brabant stand’. Wat deze beursdeelname uniek maakte, is dat de regio er niet stond als een verzameling individuele bedrijven en organisaties maar daadwerkelijk als collectief met een eensluidende boodschap over de kracht van onze regio. 

Nieuwe deelname beurs

De leden van CONNECTED West-Brabant vonden die beursdeelname allemaal zo waardevol, dat ze opnieuw samen de middelen bij elkaar hebben weten te brengen om ook in 2019 weer deel te nemen! De voorbereidingen zijn volop bezig en er zal binnen de groep weer nauw worden samengewerkt om van de 2019-editie minstens zo'n succes te maken als van de vorige. 

Meer informatie

CONNECTED West-Brabant nam in 2017 ook al deel aan Transport Logistic München. Voor meer informatie over de beurs in München en/of CONNECTED West-Brabant en/of het logistieke regionale programma kunt u contact opnemen met Hanneke Bruinsma.

Meer informatie over REWIN West-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!