Connie Paasse nieuwe directeur Green Chemistry Campus

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Green Chemistry Campus

De Green Chemistry Campus heeft per 4 november een nieuwe directeur: Connie Paasse. Connie is een ervaren manager uit de internationale, chemische industrie. De Green Chemistry Campus is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een incubator die een totaaloplossing biedt voor innovatieve biobased ondernemers die opereren op het snijvlak van agro en chemie.

Connie Paasse nieuwe directeur Green Chemistry Campus

Connie’s laatste functie was plant manager bij BP Chembel in Vlaanderen. Ze heeft in haar loopbaan zowel gewerkt met petrochemische als met hernieuwbare grondstoffen. Haar ervaring met het leiden van organisaties, het opzetten en uitvoeren van business strategieën en met de inzet van nieuwe technologie voor de duurzame benutting met grondstoffen maakt haar volgens de raad van commissarissen en aandeelhouders van de Campus bij uitstek geschikt om de Campus samen met het team de komende jaren verder uit te bouwen. 

Nadat de vorige directeur Petra Koenders afgelopen juni wethouder werd van de gemeente Bergen op Zoom, hebben business development manager Marcel Ernes en manager operations Arjan Oostvogels samen het interim directeurschap vervuld. Nu neemt Connie Paasse de leiding van hen over. 

Green Chemistry Campus: Accelerating Biobased Business

Op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. Hernieuwbare grondstoffen zoals olifantsgras, gft- en houtafval vormen daarvoor de basis. De campus biedt start-ups en scale-ups niet alleen toegang tot faciliteiten zoals laboratoria, een demo facility en kantoorruimte, maar ook tot ondersteuning op het gebied van financiering, marketing en technologie. Op dit moment is een stimuleringsregeling van €1,2 miljoen beschikbaar voor biobased mkb’ers die samen met de Campus willen werken aan de totstandkoming van een bio-circulaire economie.

Meer informatie over GREEN CHEMISTRY CAMPUS:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!