Convention Bureau Brabant aanwezig op Evenement Contact 2017

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Convention Bureau Brabant

Op 9 maart is ook Convention Bureau Brabant aanwezig in Rotterdam en staan u graag te woord over de mooie regio Brabant.

Convention Bureau Brabant aanwezig op Evenement Contact 2017

In 2009 zijn Arjen en Joris uit eigen behoefte voor een effectieve en efficiënte zakelijke netwerkdag in de evenementen industrie gestart met EvenementContact. Een helder en transparant eendaags beursconcept gebaseerd op gelijkheid van de exposanten en waar alleen het verhaal telt en niet de grootte van je stand. Dit platform voor de live communicatiebranche is inmiddels gegroeid naar 345 exposanten in 2016 en iedere eventprofessional zorgt ervoor dat hij of zij deze dag in zijn agenda zet.

Storytelling & Branding

De 9de editie van deze vakbeurs speelt zich af op 9 maart 2017 in de Rotterdam AHOY. De 10.000 m2 beursvloer is zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat je als bezoeker makkelijk je weg kan vinden:
Zakelijke Bedrijfsevenementen, Entertainment, Festivals en Publieksevenementen, Outdoor & Actief, Catering, Beurzen en Congressen.

Dit jaar is het inhoudelijk programma opgesplitst in een betaald congres ''Storytelling & Branding in de Evenementenbranche'' in de ochtend en een gratis programma van seminars en workshops op de beursvloer.

Brabant Straat

Kom naar de Brabant Straat en zie welke locaties Brabant te bieden heeft. Sanne en Laura zijn namens Convention Bureau Brabant 9 maart aanwezig in Rotterdam en staan u graag te woord over de mooie regio Brabant.

 

Meer informatie over VisitBrabant Convention Bureau:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!