Copperant gaat de grens over

Het verkoopkanaal van Copperant is uitgebreid en heeft in november de eerste stap over de grens gezet. Ecomat zal vanuit de vestigingen in Antwerpen, Zoersel en Genk starten met de verkoop van de gehele Copperant-lijn.

Copperant gaat de grens over

De samenwerking tussen Copperant en Ecomat is voor beide partijen een versterking van hun duurzaamheidsgedachte. Zo voert Ecomat zo veel mogelijk duurzame merken en hebben ze in hun winkels een showroom waar klanten kunnen proeven van ecologische producten en bouwwijzen. 

Ecomat

Ecomat is een speciaal handel in bouwmaterialen voor duurzaam, ecologisch en gezond bouwen en wonen. Al 30 jaar zijn zij actief bezig met doordachte alternatieven voor bouwmaterialen, de producten die het meest gebruik maken van onze planeet de aarde. Met de uitbreiding van dit verkoopkanaal stapt Copperant de grens over en kan ook de Belgische markt worden voorzien van het complete pakket biobased verf van Copperant. Gecombineerd met het juiste advies van de vakspecialisten van Ecomat zijn dit dé ingrediënten voor een geslaagd resultaat van een schilders project bij duurzame nieuwbouw of renovatie.

Duurzaam vakmanschap

Copperant is het kwaliteitsmerk van Baril Coatings voor vakschilders die kleur willen bekennen en bewust kiezen voor duurzaam vakmanschap. Baril Coatings gaat voor oplossingen die passen bij de klant en die respect hebben voor de leefomgeving. Copperant presenteert met de Pura, Quattro, Ycoleum, Minérale en Altra een compleet pakket op basis van natuurlijke grondstoffen voor binnen- en buiten dat breed toepasbaar is op vele soorten ondergronden. 

Meer informatie over BARIL COATINGS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!