Croon bezoekt Productie Proces Automatiseringsdag

  • Technologie
  • Bron: Croon Elektrotechniek

Op 12 februari jl. was Croon Elektrotechniek aanwezig op het evenement Productie Proces Automatisering bij Kontakt der Kontinenten. Remco Deerenberg, Consultant bij Croon, heeft hier gesproken over Alarmmanagement.

Croon bezoekt Productie Proces Automatiseringsdag

Uit de bezoekersenquête blijkt dat de bezoekers de presentatie van Remco: ‘Alarm over het grote aantal alarmen’ zeer interessant vonden en dat zij dit het onderwerp alarmmanagement graag verder belicht zouden willen zien bij een volgende editie

Alarmmanagement

Alarm-load voor operatoren: Men ziet terecht in dat het toenemen van o.a. incidenten, productie verlies en te hoge onderhoudskosten te relateren zijn aan gemiste alarmen. Voorzichtige schattingen geven aan dat zelfs 3% van alle verliezen te wijten zijn aan alarmmanagement problematiek.

Wist u dat via de nieuwe norm IEC62682 Alarmmanagement wetgeving kan worden? Vergelijkbaar met andere normen rond bijvoorbeeld safety, zal meer en meer worden gecontroleerd op het juist functioneren van het alarmsysteem van uw DCS.

Croon helpt u uw Alarmmanagement op orde te krijgen volgens de EEMUA standaard en biedt u een permanente oplossing voor het reduceren en laag houden van de Alarm-load.

De voordelen hiervan zijn o.a.:

  • Minder gemiste Alarmen
  • Minder abnormale situaties
  • Minder ongepland downtime
  • Vermindering van onderhouds- en operationele kosten

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over alarmmanagement binnen uw organisatie, neem dan contact Remco Deerenberg.

Documenten

Presentatie

Alarmmanagement: Alarm over alarmen

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!