Croon Elektrotechniek zichtbaar op InfraTech 2015

  • Technologie
  • Bron: Croon

In januari 2015 vindt de tweejaarlijkse InfraTech plaats in Ahoy. Ruim 500 exposanten op het gebied van o.a. infrastructuur en water zijn van de partij. Ook Croon Elektrotechniek is aanwezig.

Croon Elektrotechniek zichtbaar op InfraTech 2015

Samen met TBI-onderneming Mobilis deelt Croon Elektrotechniek een stand op het Infra-plein, standnummer: 1.417

Wij nodigen u van harte uit onze stand tijdens InfraTech 2015 te bezoeken. Naast de gelegenheid om te netwerken, bieden wij u op onze stand ook een inhoudelijk programma. In de tweede week van januari kunt u op onze website lezen hoe het programma eruit ziet.

Uiteraard treft u op onze stand collega’s die in het dagelijks werk bijdragen aan aansprekende projecten en maintenance opdrachten. Denkt u hierbij aan het Coentunneltracé en de in aanbouw zijnde Sluiskiltunnel. Of de modernisering die Croon doorvoert bij de Noordzeekanaal Sluizen en de bruggen en sluizen in het IJsselmeergebied. Laat u inspireren!

Registratiecode

Indien u interesse heeft de InfraTech 2015 te bezoeken dan kunt u uzelf registeren op de website. Heeft u vragen over deze uitnodiging, dan kunt u contact opnemen met Judith Andringa, PR Manager, via events@croon.nl

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!