Croon laat techniek achter grootse projecten zien tijdens Dag van de Bouw

  • Bouw
  • Bron: Croon Elektrotechniek

Zaterdag 13 juni 2015 vindt voor de tiende keer de Dag van de Bouw plaats. Om de techniek achter grootse projecten te laten zien, neemt ook Croon Elektrotechniek deel aan deze dag.

Croon laat techniek achter grootse projecten zien tijdens Dag van de Bouw

Op deze zaterdag worden in het hele land eenmalig grote, middelgrote en kleine bouw- en infraprojecten opengesteld voor het publiek. Denk hierbij aan wegen, spoor- en vaarwegen, woningen en woonwijken, winkelcentra, kantoorpanden, zorg- en sport accommodaties en scholen.

U bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op verschillende projecten waar Croon aan meewerkt: Een Hotel in de wijk Amstelkwartier, Amsterdam (Noord-Holland), MST Oldenzaal in Oldenzaal (Twente), Thialf in Heerenveen (Friesland) en het Catherina Ziekenhuis Hartcentrum in Eindhoven (Noord-Brabant).

Hotel Amstelkwartier

Hotel Amstelkwartier wordt een zeer duurzaam hotel aan de Amstel, nabij het Amstelstation te Amsterdam. Op deze locatie wordt de komende jaren een nieuw dynamisch woonwerkgebied ontwikkeld. In opdracht van Amstelside BV werken TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren, Croon Elektrotechniek en Wolter & Dros samen aan het eerste LEED Platinum gecertificeerde hotel van Europa.

MST Oldenzaal

MST Oldenzaal verandert qua functie in een locatie met OK naar een locatie waar voornamelijk basiszorg wordt geboden aan patiënten in de regio Oldenzaal en Noord Oost Twente. Zo wordt de locatie na oplevering een decentrale poliklinische faciliteit met mogelijkheden voor diagnostiek, onderzoek en poliklinische behandeling. De komende jaren wordt flink verbouwd. Zo staat er een renovatie van het hele gebouw op de planning en het oude beddenhuis wordt gesloopt. Daarvoor in de plaats komt een binnenplein met restaurant. Het historische pand met de veranda’s wordt aan de buitenkant in ere hersteld. Het krijgt een mooi groen park voor de deur en er worden nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd. In totaal wordt er 9.375 m2 gerenoveerd en in totaal 867 m2 nieuw gebouwd.

Thialf

‘Thialf blijft Thialf. Voor de rest wordt alles nieuw’. De toekomst van het schaatsen is begonnen. In Fryslân, schaatsprovincie bij uitstek, verrijst vanaf 2015 het eerste van de nieuwe generatie topschaatsstadions. Een nieuw Thialf waarmee Nederland de nieuwe definitie van topschaatsbanen bepaalt en weer een grote voorsprong neemt op de rest van de wereld. Een ijsfaciliteit van Olympische klasse op de plek waar schaatsers groot worden en wereldkampioenen ontstaan: in Thialf Heerenveen. In Heerenveen wordt u door Thialf en bouwer Ballast Nedam van harte ontvangen op de Dag van de Bouw.

Catharina Ziekenhuis Hartcentrum

In Eindhoven wordt in het Catharina Ziekenhuis een gespecialiseerd Hartcentrum gebouwd. Het nieuwe centrum is een aanvulling op het bestaande ziekenhuis en bestaat straks uit vijf nieuwe hartkatheterisatiekamers, een dotterlounge waar patiënten na een dotterbehandeling in alle rust kunnen herstellen, de hartbewaking (met 12 plekken) en de Medium Care (met 12 plekken).

Meer info

Laat u zaterdag 13 juni 2015 informeren, verrassen en inspireren! Op de website van de Dag van de Bouw vindt u een totaaloverzicht van alle projecten die gratis te bezoeken zijn.

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!