Croonwolter&dros en Sweco verlengen energiebesparende samenwerking

  • Bouw
  • Bron: Croonwolter&dros

Croonwolter&dros en ingenieursadviesbureau Sweco verlengen hun samenwerking op het gebied van energiebesparing. De bedrijven bieden gezamenlijk met hun expertise een structurele en gegarandeerde energiebesparing aan opdrachtgevers.

Croonwolter&dros en Sweco verlengen energiebesparende samenwerking

Croonwolter&dros heeft een eigen energiemanagementsysteem (EnergyInsight) voor het monitoren van onder andere elektriciteitsverbruik. Sweco heeft energiemanagementsysteem de Energy Profiler om onder andere warmte- en gasverbruik te monitoren. De Energy Profiler is in 2016 door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland tot meest complete energiemanagementsysteem van Nederland uitgeroepen.

Versterking van sterke punten

Fabio Pisano, energieconsultant bij Croonwolter&dros: “Afgelopen jaar hebben we in elkaars keuken kunnen kijken. Wij hebben onze sterke punten gebundeld in een gezamenlijke aanpak onder de noemer ‘energiemanagementsystemen’. Onze opdrachtgevers krijgen hiermee het meest complete advies op het gebied van energie-gerelateerde vraagstukken. Onze duurzame samenwerking houdt ons scherp en flexibel, waardoor we samen makkelijk kunnen inspelen op de steeds veranderende energiemarkt en wereld.“

Gemiddelde energiebesparing: meer dan 20%

Cor Kleinveld, senior adviseur Energiemanagement bij Sweco: “Sweco heeft al ruim 10 jaar ervaring in het gegarandeerd energie besparen voor onze klanten. We halen gemiddeld over ons portfolio een energiebesparing van meer dan 20%.”

Verduurzamen 

Sweco en Croonwolter&dros ontzorgen hun opdrachtgevers door ontwerp, begeleiding uitvoering en eventueel het onderhoud van de energiemanagementwerkzaamheden uit te voeren. Vincent Jansen, teammanager duurzame energie bij Sweco: “Naast onze gezamenlijke kennis van energie besparen, kunnen we de klant breder van dienst zijn door de energieopwekking te optimaliseren,  de financiering te organiseren of een prestatiecontract aan te gaan. We halen plezier uit het samen verduurzamen van onze klanten.“

Wereldhave en NSI

Winkelvastgoedeigenaar Wereldhave en vastgoedbeheerder NSI kozen afgelopen jaar al voor de gegarandeerde energiebesparing van Sweco en Croonwolter&dros.

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!