Croonwolter&dros organiseert congres omtrent nieuwe ambities in de bouwsector

Op woensdag 28 november aanstaande organiseren Croonwolter&dros en draaijer+partners het FMN Connect XL Congres voor FM-professionals en -studenten bij het Deltion College te Zwolle.

Croonwolter&dros organiseert congres omtrent nieuwe ambities in de bouwsector

In deze vernieuwende omgeving krijgen deelnemers de kans diverse workshops, presentaties en break-out sessies bij te wonen waarbij het ontdekken van nieuwe ambities centraal staat. Benieuwd naar het programma van het FMN Connect XL Congres? Hieronder vindt u alvast een greep uit de presentaties die u deze middag kunt verwachten.

Prestatiecontracten: the next step!

Het onderhoud en beheer van gebouwen moet anders, aldus Croonwolter&dros. Onderhoud is bij veel instellingen en bedrijven nog altijd vooral reageren op klachten in plaats van proactief sturen op tevredenheid. Er ligt een focus op contracten, in plaats van een focus op resultaat. Zonde, want met een andere aanpak bespaar je fors én kun je de kwaliteit verbeteren. Aan de hand van een optimalisatieslag bij het Medisch Spectrum Twente nemen Jan-Willem Jansen van het Medisch Spectrum Twente, Eric Oosterkamp van Croonwolter&dros en Ben Grijpstra van Draaijer+partners je mee in een best practise.

De ontwikkeling van een energieneutraal Transferium

Aan de hand van een “live” casus gaat Croonwolter&dros tijdens het FMN Connect XL Congres in op een gezamenlijke ontwikkeling van een energieneutraal Transferium waar opwekking, opslag, slimme software en laadpunten samenkomen tot het transferium van de toekomst. Dit is niet alleen mogelijk voor een transferium maar ook voor een gebouw met parkeergarage of een overdekte parkeervoorziening. Als facilitairmanager bent u straks op de hoogte van de nieuwe trends en mogelijkheden op het gebied van energieopwekking, -management, -stoage en smartgrids.

Smart building: grip en aansluiting naar de toekomst

De relatief nieuwe proptech technologie maakt het nieuwe werken mogelijk en betaalbaar. Hierdoor gaat er een heel andere visie op de optimale werkplek en gebouwefficiency ontstaan, waardoor u ook andere eisen mag hebben. De uitdaging voor facilitymanagement is: neem hierin de lead, om samen met HR, maintenance, real estate, ICT en mobility deze visie te creëren. Croonwolter&dros neemt u graag mee in de route die zij kiezen om hier pragmatisch mee om te gaan en hoe proptech u hierbij kan helpen.

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!