Cumulus Nederland verwelkomt 17 jaar oude installatie voor revisie

  • Technologie
  • Bron: Cumulus Nederland

Cumulus Nederland uit Cuijk, specialist op het gebied van luchtbevochtiging en waterbehandeling, heeft onlangs een van hun oude Cumro modellen voor revisie verwelkomd.

Cumulus Nederland verwelkomt 17 jaar oude installatie voor revisie

De 17 jaar oude Cumro Electronic heeft meer dan 26.000 werkuren op de teller staan en is sinds 2001 een onderdeel van de bevochtiginginstallatie bij de Michael Schiffer Groep in Duitsland.

Michael Schiffer Groep

De waterbehandeling unit is terug bij Cumulus voor revisie om zo gelijke tred te houden met Schiffer's toenemende productieniveaus. De Michael Schiffer Groep is één van de vooraanstaande drukkerijen in Duitsland en heeft meer dan 120 medewerkers. Het bedrijf is in 1925 opgericht als boekdrukkerij in Rheinberg, Noordrijn-Westfalen en is inmiddels in handen van de vierde generatie.

Het belang van luchtbevochtiging

Naast de 17 jaar oude Cumro Electronic beschikt de Michael Schiffer Groep ook nog over een tweede Cumulus systeem: een hogedruk bevochtiging installatie voor de vrije ruimte bevochtiging. Het belang van de juiste luchtvochtigheid wordt door veel bedrijven en in veel gebouwen onderschat. Als de luchtvochtigheid op peil is, zullen productieprocessen stabieler verlopen, kunnen producten langer en tegen betere kwaliteit bewaard worden en worden uw medewerkers minder snel ziek. Cumulus Nederland kan u daarbij helpen. Benieuwd naar wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@cumulus.nl of het contactformulier op de website.

Meer informatie over CUMULUS NEDERLAND B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!