Cumulus vertegenwoordigd op Grafische Vakbeurs Gorinchem

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Cumulus

De grafische vakbeurs vindt van 14 tot en met 16 maart plaats in de Evenementenhal te Gorinchem. De beurs biedt de mogelijkheid de laatste trends in de grafische industrie te zien en te netwerken binnen een gezellige omgeving. Ook Stimulus is op de beurs te vinden.

Cumulus vertegenwoordigd op Grafische Vakbeurs Gorinchem

Doordat de Grafische Vakbeurs All-Inclusive is, kunnen bezoekers zich onder het genot van een drankje en hapje vergapen aan de nieuwste printers van fabrikanten zoals Ricoh en Canon. Gedurende de dag zullen er meerdere lezingen gehouden worden, welke betrekking hebben op de grafische industrie.

Met andere woorden, ”the place to be” voor iedereen in de grafische industrie.

Stand van Cumulus

De adviseurs van Cumulus staan op de vakbeurs klaar om vragen te beantwoorden met betrekking tot luchtbevochtiging en het proceswater naar drukpersen. Tijdens de beurs kunnen bezoekers zich ook laten informeren over de laatste ontwikkelingen. Zo is de Cumro Express als showmodel te bezichtigen, waar kantoorbevochtigers actief de luchtbevochtiging op peil houden.

Belangrijke informatie

Cumulus staat op stand A.110. Dinsdag van 14 tot en met 17 maart van 13:00 tot 21:00. Neem contact op met Cumulus voor meer info of een toegangscode.

Meer informatie over CUMULUS NEDERLAND B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!