Danny Hollestelle aangesteld als lid RvC Westerscheldetunnel

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: NV Westerscheldetunnel

Op 2 december is tijdens de aandeelhoudersvergadering van de N.V. Westerscheldetunnel mevrouw Danny Hollestelle benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van de N.V. Westerscheldetunnel. Zij zal per 1 januari a.s. toetreden.

Danny Hollestelle aangesteld als lid RvC Westerscheldetunnel

Per 1 januari 2016 zullen David Luteijn (voorzitter) en Scarlett Kwekkeboom-Janse aftreden, nadat zij gedurende twee perioden van vier jaar plus één aanvullend jaar ten behoeve van de Sluiskiltunnel als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van de Westerscheldetunnel actief waren. Deze twee vacatures worden niet ingevuld omdat de samenstelling van de Raad volgend jaar stapsgewijs van 5 naar 3 leden gaat. Per 25 mei 2016 treedt Hans Huis in ’t Veld, na twee periodes van vier jaar, af. Daarmee komt het aantal leden dan op drie. De andere twee leden zijn Anneke Heijning - Van den Breemer (voorzitter) en Eric Kerckhaert.

Ruime ervaring

Met de toetreding van Danny Hollestelle, directeur-eigenaar van het Zeeuwse familiebedrijf Koninklijke Hollestelle Groep in Goes, wordt de Raad versterkt met een vrouw die haar sporen in het bedrijfsleven heeft verdiend. Ze is bestuurslid van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging Algemeen Bestuur Zeeland, bestuurslid van Regionaal Leerbedrijf Vakwerk en begin dit jaar werd ze uitgeroepen tot ‘Zakenvrouw van het jaar 2015’.

 

Meer informatie over N.V. WESTERSCHELDETUNNEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!