DB Schenker maakt douaneprocessen transparanter

DB Schenker biedt als logistiek dienstverlener totaaloplossingen aan zijn klanten. Onderdeel van het servicepakket is de afhandeling van douanegoederen en fiscale vertegenwoordiging. Om deze processen snel af te kunnen handelen, werkt het bedrijf samen met softwareleverancier Fiton.

DB Schenker maakt douaneprocessen transparanter

Binnen de samenwerking maakt Schenker dankbaar gebruik van het door Fiton ontworpen 'Fit on Customs' douanemanagementsysteem. “Fit on Customs is een douanemanagementsysteem en niet slechts aangiftesoftware. Door nauwe samenwerking met klanten zoals Schenker kan ons team van specialisten steeds beter de wetgeving op een gebruiksvriendelijke manier in ons product onderbrengen,” aldus Patrick Bal, directeur Fiton BV.

Duidelijk inzicht op transparante wijze

Kees van Gool, Manager Customs & Fiscal Representation bij Schenker Logistics Nederland: “In al onze bedrijfsprocessen maken wij gebruik van deze douanesoftware. Het systeem is gebruiksvriendelijk en geeft Schenker op transparante wijze een nog duidelijker inzicht in de douaneprocessen. Een prima tool om onze klanten snel en efficient service te bieden.”

De top 3 in logistieke dienstverlening

In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 28 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychainmanagement.

Over Fiton

Fiton kent zijn oorsprong als leverancier van elektronische douaneaangiftesoftware. Het bedrijf biedt een compleet logistiek softwarepakket, dat is opgebouwd door specialistische functionele en technische kennis en jarenlange ervaring in de logistieke sector.

Meer informatie over DB SCHENKER landtransport:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!