DB Schenker vervoert HISWA's grootste boten naar Amsterdam RAI

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: DB Schenker

In de vroege uren van vrijdag 1 maart heeft DB Schenker Logistics het nachttransport van vier bijzondere schepen naar de Amsterdam RAI verzorgd. Daarbij was ook het grootste jacht sinds jaren op de HISWA.

DB Schenker vervoert HISWA's grootste boten naar Amsterdam RAI

Het indrukwekkende schip is bijna 22 meter lang en weegt 40 ton. In de middag waren de boten met speciaal materieel uit het water van de Amstel getild en op diepladers geplaatst. Vanwege het omvangrijke formaat moest verder transport wachten tot in de nachtelijke uren.

Nachtkonvooi

Na het passeren van de laatste tram werden de grote, luxueuze boten op zes speciale diepladers via de weg naar de Amsterdam RAI vervoerd. Om de route vrij te maken voor het nachtkonvooi moesten tramleidingen worden ontkoppeld en verkeerslichten worden weggedraaid. “We zijn al ruim een jaar bezig met de voorbereidingen voor deze beurs,” aldus Lars Pohlmann, BU Director Fairs & Events van DB Schenker Logistics in Nederland. “Niets mag over het hoofd worden gezien.”

Logistieke ervaring

Vanwege de ruime, jarenlange logistieke ervaring bij bootshows in Duitsland (Düsseldorf, Hamburg, Friedrichshafen) en Groot-Brittannië (Londen) viel de keuze van de Amsterdam RAI op DB Schenker Logistics als logistiek dienstverlener voor de HISWA.

Sinds 2012 is DB Schenker Logistics Nederland de officiële expediteur voor Amsterdam RAI en organiseerden zij de logistieke afhandeling van beurzen zoals Intertraffic, Interclean, Horecava en de Huishoudbeurs.

Meer informatie over DB SCHENKER landtransport:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!