DB Schenker wint Nitto Award ‘Services & Logistics, overall performance’

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: DB Schenker

Schenker Logistics Benelux mocht in november de ‘Services & Logistics, overall performance Award’ van Nitto EMEA in ontvangst nemen. Een bijzondere waardering op het gebied van partnership.

DB Schenker wint Nitto Award ‘Services & Logistics, overall performance’

Schenker heeft Nitto bewezen een betrouwbare partner te zijn voor alle wegtransporten binnen een groot deel van de EU-landen, met goede leveringsprestaties (meer dan 98%), sterke klantgerichte communicatie en correcte leveringen binnen de toegewezen tijdvensters. De inzet van Schenker om samen te werken met Nitto aan een duurzamere logistiek door optimalisatie van transportstromen en intermodale oplossingen, stellen wij zeer op prijs,” aldus Yasuhito Ohwaki, Senior Vice President Nitto.

Pieter de Greef, Head of KAM Schenker Logistics Benelux: “De award is de kroon op een goede samenwerking en service binnen onze BU Landtransport in de Benelux. Deze bijzondere prijs sluit naadloos aan op de values die wij als Schenker uitdragen.”

Nitto Group, toonaangevende producent van industriële kleefbanden, polarizerende folies voor platte beeldschermen, medische producten en zo veel meer, is hoofdsponsor van het Nitto ATP Finals tennistoernooi in Londen. Tijdens dit evenement reikt het bedrijf de Nitto EMEA Suppliers Awards uit aan hun meest gewaardeerde leveranciers. Leveranciers komen alleen voor de prijs in aanmerking als ze op het gebied van leverbetrouwbaarheid een score boven 95% halen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!