De Koning nieuwe regiodirecteur Industry Croonwolter&dros

  • Industrie

Croonwolter&dros heeft een nieuwe Regiodirecteur Industry. De 51-jarige Erwin de Koning gaat deze functie vervullen. De Koning heeft ruim 20 jaar ervaring in de installatietechniek, waarvan de afgelopen 10 jaar in diverse managementfuncties.

De Koning nieuwe regiodirecteur Industry Croonwolter&dros

De Koning hecht veel waarde aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Met deze waarden gaat hij invulling geven aan de verdere uitbouw van de divisie Industry in de regio Zuid-Oost.

Industry

De divisie Industry is een van de vier pijkers van Croonwolter&dros. De industrie is breed en het spectrum aan mogelijke toepassingen breidt zich alleen maar uit. Croonwolter&dros is thuis in verschillende industriële markten: petrochemie, oil & gas, food & fijnchemie, op- en overslag en energie. Uiteenlopende markten, met elk hun eigen uitdagingen en wensen die zij als brede technische dienstverlener en systeemintegrator als geen ander herkennen. Voor organisaties in al deze segmenten streven zij ernaar de beste en veiligste partner op het gebied van system integration te zijn.

Meer informatie over CROONWOLTER&DROS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!