De Mastworp voor veel meer dan fietsen alleen

  • Toerisme & Recreatie

De Mastworp in Uden, aan de rand van natuurgebied De Maashorst, staat bekend om de fietsverhuur maar is om nog veel meer redenen een regelrechte aanrader voor een bedrijfsuitje of een dagje uit met familie of vrienden! Eigenaar Walter Pepers is enthousiast over het nieuw gerealiseerde klimpark, het eveneens spiksplinternieuwe discgolfveld en de gerenoveerde midgetgolfbaan.

De Mastworp voor veel meer dan fietsen alleen

De Mastworp verhuurt fietsen in alle soorten en maten. In de eigen werkplaats worden alle fietsen dagelijks gecontroleerd. Van gewone fietsen tot diverse soorten mountainbikes en van e-bikes tot racefietsen en tandems.

Bedrijfsuitje

Samen met collega’s fietsen is ideaal als bedrijfsuitje. Walter Pepers vertelt: ‘Op een tandem gaat het bijvoorbeeld om het samen vinden van de juiste balans. In het begin werkt dat altijd op de lachspieren; het is een ongedwongen manier om het ijs te breken en een ontspannen begin van een bedrijfsuitje of familieactiviteit.

Elektrische steps

Fietsverhuur De Mastworp is gesitueerd op het terrein van Hotel en restaurant De Vrije Teugel, aan de rand van Natuurgebied De Maashorst en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje of fietsarrangement op een fiets naar keuze. Nieuw zijn de elektrische steps. Pepers daarover: ‘Daarmee kun je 50 kilometer rijden zonder iets te hoeven doen. Ze kunnen 25 kilometer per uur. En is de accu leeg, dan kun je altijd nog zelf steppen.’

Missie

De Mastworp fietsverhuur bestaat sinds 1999. Als fanatiek buitensporter maakte Walter Pepers van zijn hobby zijn beroep. Het is zijn missie om mensen een leuke dag op de fiets te bezorgen aan de hand van perfect verzorgde fietsen en enthousiaste uitleg.

Klimpark

Het draait echter al lang niet meer om fietsen alleen bij De Mastworp. Sinds juni 2017 kan men er ook terecht in het uitdagende klimpark. ‘Dat hebben we mede kunnen realiseren dankzij subsidie van de provincie Noord-Brabant. Uit onderzoek bleek dat er in deze regio behoefte was aan een dergelijke voorziening. Dat blijkt ook in de praktijk, want de bezoekersaantallen zien er prima uit en de reacties zijn enthousiast.’

Discgolf

Ook de eind 2018 nieuw aangelegde discgolfbaan mag rekenen op veel belangstelling. Maar wat is het eigenlijk? Pepers legt uit: ‘Het is een stuk grond van maar liefst één hectare groot met negen holes. Het is de bedoeling dat je een frisbee in zo weinig mogelijk beurten in de korf krijgt. Het is heel competitief en slaat goed aan bij onze gasten.” 

Midgetgolf

De bestaande midgetgolfbaan werd in de winter van 2018 onder handen genomen en kreeg een opknapbeurt. “De betonnen banen zijn aangepakt en voorzien van kunstgras en daarnaast hebben we alles weer een fris aanzien gegeven. Daarmee heeft het midgetgolf nu ook weer een boost gekregen.”

De Mastworp fietsverhuur zit aan de rand van natuurgebied De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Zuid-Nederland dat mogelijk een natuurpark wordt. De aanwezigheid van heide, stuifduinen en een breuklijn, maken De Maashorst tot een bijzonder mooi gebied, dat u gezien moet hebben. “Wij nodigen iedereen dan ook uit om onze website te bezoeken en te informeren naar de mogelijkheden om vervolgens snel langs te komen,”aldus Pepers.

Auteur: Ron van Kuijk

Meer informatie over MASTWORP, DE :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!