De Rooi Pannen en Bavaria Beer Academy slaan de handen ineen

  • Onderwijs & Training
  • Bron: De Rooi Pannen

De Rooi Pannen Eindhoven en Bavaria slaan de handen ineen om kwalitatief goed onderwijs op het gebied van horeca te stimuleren.

De Rooi Pannen en Bavaria Beer Academy slaan de handen ineen

Namens De Rooi Pannen en de Brabantse brouwer werden vrijdag 14 december handtekeningen gezet onder een overeenkomst voor vijf jaar. Met dit contract gaat de Bavaria Beer Academy een vaste bijdrage leveren aan het lesprogramma voor het onderdeel bierkennis.

Volgens Noud Swinkels van Bavaria is bier vaak onderbelicht in het horecaonderwijs. "Achter een glas bier gaat een hele wereld schuil en dat is wat we met de Bavaria Beer Academy laten zien. Doordat we de gehele keten in eigen beheer hebben, kunnen we op onze brouwerij het proces van graan tot kraan toelichten", aldus de brouwer. "De Bavaria Beer Academy is een mooie ontwikkeling waarmee we het vakmanschap en de kwaliteit op de juiste manier kunnen overdragen aan de horecaondernemers van de toekomst."

Bedrijfsleven

Tiny Pheninckx, voorzitter College van Bestuur van De Rooi Pannen: "Voor ons zijn intensieve contacten met het bedrijfsleven al bijna 50 jaar een must. Daardoor zijn we in staat de lesprogramma’s optimaal af te stemmen op wat leerlingen in de beroepspraktijk nodig hebben. De samenwerking met Bavaria is daar een prachtig voorbeeld van."

Praktijkonderwijs

Praktijkonderwijs is een belangrijk speerpunt van De Rooi Pannen. We beschikken over diverse, interne praktijkfaciliteiten waar de leerlingen dagelijks in contact komen met echte gasten. Onder andere in eigen restaurants, congreszalen en een hotel.

Vanaf januari, gelijk met de opening van onze nieuwbouw in Eindhoven, worden daar voortaan alcoholvrije producten uit het Bavariaportfolio geschonken

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!