De Rooi Pannen in de prijzen bij internationale vakwedstrijden

  • Onderwijs & Training
  • Bron: De Rooi Pannen

Negen leerlingen van De Rooi Pannen Tilburg en Breda zijn afgelopen weekend met twee gouden, drie zilveren en één bronzen medaille teruggekeerd uit Cervia (Italië).

De Rooi Pannen in de prijzen bij internationale vakwedstrijden

Daar vonden de jaarlijkse internationale hospitalitywedstrijden plaats van de AEHT (Association Européenne des Ecoles d'Hôtellerie et de Tourisme).

Opdrachten

Na de openingsceremonie op dinsdagochtend maakten de deelnemers kennis met elkaar en met de opdrachten. De leerlingen werden gekoppeld aan horeca- en toerismeleerlingen uit andere Europese landen. Woensdag en donderdag streden zij met en tegen elkaar om de felbegeerde medailles. Het team van De Rooi Pannen had zich goed voorbereid en dat wierp zijn vruchten af.

Medailles

Vrijdag tijdens de prijsuitreiking werden diverse medailles in de wacht gesleept: goud voor zowel de Restaurant service als de Frontoffice competition, drie zilveren medailles voor de Nouvelle cuisine, de Cocktail bar en de Tourist destination competion, en voor Wine serving werd brons behaald.

Voor alle leerlingen was het weer een fantastische en leerzame ervaring en ze zijn teruggekomen met mooie herinneringen en nieuwe vriendschappen.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!