De Rooi Pannen opent deuren voor Open Dag

  • Onderwijs & Training
  • Bron: De Rooi Pannen

Op zondag 17 januari 2016 is iedereen van harte welkom op De Rooi Pannen in Tilburg, Breda en Eindhoven. Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen geïnteresseerden de diverse afdelingen bezoeken en een kijkje nemen bij de unieke praktijkfaciliteiten.

De Rooi Pannen opent deuren voor Open Dag
  • MBO Handel (Tilburg)

Lijkt het je leuk om in een winkel te werken of een eigen winkel te runnen? Of vind jij jouw uitdaging in het behalen van verkoopdoelen en het verhogen van omzet? Dan is een opleiding van MBO Handel iets voor jou. De handel is een dynamische bedrijfstak die klantvriendelijke, jonge mensen met commerciële talenten met open armen ontvangt.

  • MBO Horeca (Tilburg, Eindhoven, Breda)

MBO Horeca leidt leerlingen op tot ondernemende professionals die het hun gasten graag naar de zin maakt. Of je nu de keuken, de bediening, de catering of de hotelwereld in wilt, een managementfunctie wilt vervullen of een eigen horecazaak wilt runnen: bij MBO Horeca vind je een opleiding die bij je past.

  • MBO Toerisme/Recreatie (Tilburg, Eindhoven, Breda)

Wil jij in de vrijetijdsbranche werken? Kies dan voor een opleiding van MBO Toerisme/Recreatie. Toerisme draait om frontoffice, het samenstellen en verkopen van reizen en het begeleiden en informeren van (luchtvaart)reizigers. En onder recreatie valt onder meer het bedenken en uitvoeren van animatie- en sportactiviteiten.

  • MBO Vormgeving (Tilburg)

Is ontwerpen jouw ding? Bij MBO Vormgeving word je voorbereid op veelzijdige, creatieve beroepen in de reclame-, presentatie- en communicatiebranche. Als signmaker of ruimtelijk vormgever kun jij een bijdrage leveren aan de presentatie van een bedrijf of product.

  • MBO Marketing/Evenementen (Tilburg)

MBO Marketing/Evenementen biedt opleidingen aan op het gebied van marketing, communicatie, evenementenorganisatie en sales. Vind jij het leuk om trends te volgen, houd je van organiseren en weet je wel van aanpakken? Dan zit je op deze afdeling goed op je plek.

  • VMBO Eindhoven

Wil je later iets met horeca, bakken of recreatie doen? Dan is VMBO Eindhoven een goede keuze. Je kunt hier onderwijs volgen met een consumptief karakter in de Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte en de Gemengde/Theoretische leerweg.

  • VMBO Tilburg

Bij VMBO Tilburg maak je, als voorbereiding op het MBO, kennis met handel, vormgeving, horeca en recreatie. Je kunt dit doen binnen de Basisberoepsgerichte, de Kaderberoepsgerichte en de Gemengde/Theoretische leerweg.

Kortom, tijdens de open dag op 17 januari kan iedereen sfeer komen proeven in Tilburg, Eindhoven of Breda. Kun je niet op deze dag? Dan opent de Rooi Pannen op 10 maart of 13 aprilhaar deuren tijdens de infomiddagen/-avonden van 16.00 tot 20.00 uur.

Video bij artikel

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!