De Rooi Pannen verzorgt culinaire omlijsting Beschermersdag

  • Onderwijs & Training
  • Bron: de Rooi Pannen

Tijdens de zesde Beschermerslezing hebben leerlingen en docenten van de Rooi Pannen uit Tilburg voor de culinaire invulling gezorgd.

De Rooi Pannen verzorgt culinaire omlijsting Beschermersdag

Prof. dr. Friso Wielenga was de hoofdgast van de zesde Beschermerslezing van de Stichting Beschermers Nationaal Monument Kamp Vught op zondag 20 januari. Dhr. Wielenga houdt zich als directeur van het Zentrum für Niederlande-Studien in Münster al een groot deel van zijn werkzame leven bezig met de gevoelige verhoudingen tussen Nederland en Duitsland.

Stichting Beschermers

Friso Wielinga ging na zijn voordracht in gesprek met drs. Joep Baartmans-van den Boogaart (lid van de Raad van Toezicht van Nationaal Monument Kamp Vught). Ook kregen de aanwezigen gelegenheid vragen te stellen en deel te nemen aan de discussie. De jaarlijkse Beschermerslezing was bestemd voor bedrijven en particulieren die de activiteiten van het herinneringscentrum als Beschermers ondersteunen.

De culinaire omlijsting bij deze lezing is door de leerlingen en docenten van de Rooi Pannen volledig belangeloos aangeboden.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!