De Rooi Pannen zoekt herinneringen voor 50-jarig jubileum

  • Onderwijs & Training
  • Bron: De Rooi Pannen

Vijftig jaar kwalitatief hoogstaand en praktijkgericht onderwijs. Die mijlpaal bereikt De Rooi Pannen in oktober 2017. Duizenden mensen hebben er gestudeerd of gewerkt en bijgedragen aan de school zoals die nu is.

De Rooi Pannen zoekt herinneringen voor 50-jarig jubileum

Via www.derooipannen.nl wordt aan deze mensen hulp gevraagd in de voorbereidingen op het jubileum, dat uiteraard groots gevierd wordt.

Beeldmateriaal

De Rooi Pannen is op zoek naar beeldmateriaal, zoals foto’s en filmpjes, van mensen die de afgelopen vijftig jaar op welke manier dan ook een band hebben gehad met de school. Inmiddels bestaat het aanbod van de scholengemeenschap uit een groot aantal opleidingen (zowel MBO als VMBO) op het gebied van handel, horeca, toerisme/recreatie, vormgeving en marketing/evenementen die aangeboden worden in Tilburg, Eindhoven en Breda. Maar de oud-leerlingen zijn uitgevlogen naar vele branches en naar zeer diverse plekken over de hele wereld. Hopelijk kunnen ook zij bereikt worden, zodat ze een bijdrage kunnen leveren.

De Rooi Pannen is echter natuurlijk een stuk kleiner begonnen. De school wil graag haar hele geschiedenis aan de buitenwereld tonen met behulp van de foto’s en herinneringen van betrokkenen door de jaren heen.

Om de herinneringen te verzamelen, is inmiddels een website gelanceerd: www.50jaarderooipannen.nl. Hier kan iedereen zijn of haar beeldmateriaal met toelichting uploaden. De meest bijzondere herinneringen komen visueel tot uiting in een boek en via andere media.

Reünie

Via de website worden geïnteresseerden tevens op de hoogte gehouden van de activiteiten die rondom het jubileum gaan plaatsvinden. Zo zal een reünie een onderdeel worden van het programma. De aangeleverde herinneringen zullen ook tijdens dit evenement een rol spelen.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!