DekoVerdivas breidt haar dienstverlening aan het ETZ in Tilburg uit

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: DekoVerdivas

Al vele decennia is DekoVerdivas leverancier van drukwerk aan de Tilburgse ziekenhuizen. In 2016 zijn het Elisabeth Ziekenhuis en het TweeSteden ziekenhuis gefuseerd tot het ETZ. DekoVerdivas is als partnerleverancier betrokken bij veranderingen die een fusie met zich meebrengt.

DekoVerdivas breidt haar dienstverlening aan het ETZ in Tilburg uit

Foto: Ook de drukwerk items voor het voedingsconcept ‘eten voor jou’, is bestelbaar via Myso

Vanaf juni heeft DekoVerdivas de rol overgenomen van voorraadbeheerder voor al het drukwerk binnen het ETZ. Deze offline communicatieproducten zijn direct bestelbaar in Myso, het online bestelplatform van DekoVerdivas. Hiervoor wordt het gebruik uitgereid tot bijna 300 users binnen de organisatie.

Direct in 2016 heeft het ETZ al gekozen voor de inzet van Myso, voor het beschikbaar stellen en bestellen van alle patiënten-informatiefolders. Deze meer dan duizend titels worden dagelijks door ruim 150 medewerkers in het ziekenhuis op afdelingsniveau besteld.

Het grote voordeel voor het ETZ is o.a. dat zij via Myso alle kosten direct op kostenplaatsniveau doorbelast krijgen. Daarnaast beheert DekoVerdivas samen met het ETZ de inrichting van Myso op het gebied van assortiment, min/max voorraad, bestelhoeveelheden en autorisatie structuur. Myso zal zich de komende periode verder ontwikkelen. Naast het beheren van de offline communicatie uitingen, zal output ten behoeve van digitale platforms (o.a. narrowcasting) een nieuwe toevoeging zijn.

Meer informatie over DekoVerdivas B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!