DELTA verlaagt energieprijzen fors

  • Industrie
  • Bron: DELTA

DELTA verlaagt per 1 juli 2016 de leveringsprijzen voor elektriciteit en gas: klanten met variabele prijzen zijn hierdoor per jaar € 145,-* goedkoper uit ten opzichte van 1 januari 2016.

DELTA verlaagt energieprijzen fors

Door de daling van de energieprijzen op de groothandelsmarkt én door het strategisch inkopen kan DELTA zijn klanten de laagste prijzen in 12 jaar aanbieden.

Lage gasprijs

Groot is vooral de daling van de gasprijzen. Alleen die al levert klanten met variabele leveringsprijzen € 134,-* op jaarbasis op. De kosten voor gas vormen doorgaans de grootste kostenpost op de energierekening van een huishouden.

De energieprijzen bevonden zich op de momenten waarop DELTA de energie voor komende periode heeft ingekocht op historisch laag niveau. Daardoor is het nu voor klanten extra interessant om de leveringsprijzen voor elektriciteit en gas voor één of drie jaar vast te zetten.

Uitsluitend groene stroom

De prijzen bij een één- of driejarige overeenkomst met vaste leveringsprijzen zijn bovendien, voor zowel elektriciteit als gas, nóg lager dan de variabele leveringsprijzen. In het geval van een driejarige overeenkomst met vaste leveringsprijzen loopt het voordeel per jaar op tot € 60,-* ten opzichte van een overeenkomst met variabele leveringsprijzen. DELTA levert bovendien al zijn klanten vanaf 1 januari 2016 uitsluitend groene stroom.

DELTA maakt als eerste energieleverancier zijn nieuwe leveringsprijzen bekend. Klanten van wie de huidige leveringsovereenkomst op 1 juli aanstaande afloopt, kunnen op die manier een afgewogen keuze maken voor hun nieuwe leveringsovereenkomst. Deze klanten krijgen van DELTA automatisch een nieuw aanbod toegestuurd.

*Bij een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh elektriciteit en 1.800 m3 gas.

Meer informatie over DELTA :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!