Derde editie Taste & Travel Fair in Rotterdam

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Maison van den Boer

Dit jaar organiseert Maison van den Boer voor de derde keer de Taste & Travel Fair. Een unieke beurs voor globetrotters en foodies. De Taste & Travel Fair 2016 vindt plaats op 30 en 31 januari 2016 in het Hulskamp Gebouw te Rotterdam.

Derde editie Taste & Travel Fair in Rotterdam

Bezoekers treffen tijdens de Taste & Travel Fair de mix tussen reizen en eten. Lekker samen proeven van de wereldse hapjes en drankjes terwijl men door een divers aanbod van exposanten wordt geïnformeerd over bijzondere reisbestemmingen. Op het programma staan diverse workshops en lezingen, proeverijen, wijn-spijsproeverijen en delen reizigers hun do’s en don’ts. Want, reizen en culinair genieten horen bij elkaar!

Foodtruck

Nieuw dit jaar is de Maison van den Boer Foodtruck. Elke beursdag zijn er 3 lunch- en drie dinersessies. Hans Melis, productontwikkelaar van Maison van den Boer neemt u mee in de wereld van fooddesign.

De toegangsprijs voor de beurs is €12,50. Entreebewijzen zijn online en aan de deur verkrijgbaar. Bij het Hulskampgebouw is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer informatie over KONINKLIJKE VAN DEN BOER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!