DGD Administratie- en belastingadviseurs nodigt u uit

  • Financieel & Juridisch

21 september 2011 bijeenkomst DGD Administratie- en belastingadviseurs in Wouw.

Als ondernemer bent u vooral bezig om er voor te zorgen dat de dagelijkse bedrijfsactiviteiten zo efficiënt en effectief mogelijk worden uitgevoerd. De uitkomst hiervan zou dan moeten zijn, dat dit resulteert in een onderneming die jaarlijks voldoende rendement genereert en waarin het aangenaam werken is. Het mooiste hieraan is dan natuurlijk dat het je eigen onderneming is.

Met name de afgelopen jaren is het niet altijd eenvoudig geweest om alles op rolletjes te laten lopen. De economische omstandigheden hebben hieraan niet echt bijgedragen. Ook de, nabije, toekomst zal nog wel de nodige kopzorgen met zich meebrengen. Daarnaast tikt de klok wel gewoon door en is het wel noodzakelijk om als ondernemer ook verder de toekomst in te kijken. Wanneer willen we als ondernemer onze onderneming overdragen c.q. verkopen, en hoe staan we er dan voor.

Als DGD Administratie- en Belastingadviseurs willen wij u dan ook graag uitnodigen voor een bijeenkomst, waarin onderwerpen aan de orde komen die hieraan gerelateerd zijn. Omdat deze bijeenkomst direct na de 3e dinsdag van september valt, willen we ook nog actuele onderwerpen in deze bijeenkomst voor het voetlicht brengen.

Het is onze bedoeling om de onderwerpen kort en bondig uiteen te zetten en daarnaast ook vooral tijd in te ruimen om, zoals dat heet, onder het genot van een drankje en hapje, met elkaar van gedachte te wisselen en voor zover van toepassing, met elkaar kennis te maken.

Onze gastsprekers zijn: Bob Hopstaken van R&P Groep te Roosendaal en Frank Onstwedder van Marree & Uunen, Belastingadviseurs te Oisterwijk.

De bijeenkomst gaat plaats vinden op woensdag 21 september 2011

Programma:
Ontvangst  17.00 uur
Aanvang  17.30 uur


Onderwerpen
* Bedrijfsopvolging
* Pensioen actueel
* Pauze
* Prinsjesdag 2011
* Afsluitende borrel

Afsluiting  19.30 uur

Locatie:
Eetcafé In Den Veehandel
Markt 30 in Wouw

Voorinschrijving voor de bijeenkomst is gewenst.

Voor meer informatie neem contact op met DGD Administratie- en Belastingadviseurs Roosendaal, 0165-395677

Meer informatie over DGD ADMINISTRATIE- EN BELASTINGADVIESKANTOOR:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!