DHPA TechFest laat tech harten sneller kloppen

  • Technologie
  • Bron: SIDN

Op 24 mei aanstaande vindt DHPA TechFest plaats: hét event voor én door technici uit de online sector. Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) is één van de partners van dit evenement en verzorgt een workshop over de strijd tegen fake webshops.

DHPA TechFest laat tech harten sneller kloppen

Op DHPA TechFest kijken online technici hun ogen uit. Van techniek tot muziek en van het NK Serverwerpen tot datavloer tot inspiratie. DHPA TechFest 2018 beschikt over 4 podia en een zinderend buitenterras waar het hart van iedere tech specialist sneller van gaat kloppen. Het sleutelwoord van het programma is variatie: van spraakmakende keynotes tot de beste DJ voor het late middagprogramma, alles passeert de revue.

Line-up 2018

In hun workshop over de strijd tegen fake webshops geven Chiel van Spaandonk en Giovane Moura van SIDN antwoord op prangende vragen als: hoe herken je een fake webshop? Hoeveel fake webshops zijn er eigenlijk? En wat gebeurt er nadat een fake webshop is gedetecteerd? Andere topics zijn Robotics, de smell of data, serverless computing, VMware cloud on AWS, Quantum Computing, een VR escape room, Blockchain, Internet of Things (IoT) en het NK Serverwerpen. Ook is er voldoende ruimte om je collega’s te spreken en kun jezelf aan de knoppen zitten van de nieuwste tooling.

Meer informatie en aanmelden

Op de website van DPHA TechFest vind je het totale programma van de dag. Inschrijven kan gratis via dit aanmeldformulier. Volg de DHPA TechFest ook op Twitter via @dhpatechfest om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Meer informatie over SIDN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!