Dit kan je in 2020 verwachten van Dockwize

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Dockwize

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! De start van weer een fris en ondernemend jaar en dus weer een nieuwe planning vol events, ondernemersprogramma's, workshops, netwerkbijeenkomsten en meer. Dit kan je in 2020 onder andere van Dockwize verwachten:

Dit kan je in 2020 verwachten van Dockwize

Net als voorgaande jaren zal Dockwize ook dit jaar, vertrouwd op de dinsdagmiddag, de wekelijkse netwerklunch houden voor iedereen in Zeeland die wil netwerken en/of kennis delen. Geïnteresseerden zijn tussen 12:00 en 13:00 uur welkom in de gezamenlijke ruimte van Dockwize. De lunnch is gratis en aanmelden is niet nodig. 

Stel al jouw ondernemersvragen

Nieuw bij Dockwize is het vragenuurtje op dinsdag na de netwerklunch. Een initiatief dat ingevuld zal worden door zowel de business coaches van Dockwize als door diverse Dockwize partners. Op iedere eerste dinsdag van de maand  kan je terecht met al je ondernemersvragen  en HR-werkgeversvragen gerelateerd aan personeel. Ook andere partners van Dockwize zullen binnenkort een vast moment bekendmaken voor hun vragenuur. Heb jij brandende vragen over bijvoorbeeld het uitwerken van een business model of vragen over opleiden, inzet medewerkers, werving en selectie en ziekteverzuim? Loop dan binnen tussen de genoemde tijden, aanmelden is niet nodig!

Maak je groeiambities waar

Heb jij groeiambities met jouw bedrijf, maar zijn er knelpunten die deze groei belemmeren? Ben jij klaar om vraagstukken te behandelen op het gebied van bijvoorbeeld cashflow, strategie, innovatie- en groeifinanciering, dienstenverbreding, personeelsvraagtukken en persoonlijke groei? Medio 2020 lanceert Dockwize een nieuw groeiprogramma. Mkb-bedrijven die hun eerst opzet hebben gerealiseerd, werk hebben voor ca. 5 – 25 medewerkers, maar hun omzet zien afvlakken terwijl ze juist groeiambitie hebben, passen in het profiel voor een deelname aan het nieuwe groeiprogramma. Geïnteresseerden kunnen alvast hun gegevens achterlaten om op de hoogte gehouden te worden van dit nieuwe ondernemersprogramma.

Houd je kennis up-to-date

Inmiddels ook een terugkerend item zijn de gratis kennisessies van Dockwize. Ook dit jaar staan er alweer diversen op de agenda, met op 17 maart de eerste sessie: leer pitchen van Nederlands Kampioen pitchen Jouri Schoemaker. De kennisessies zijn voor iedereen toegankelijk; het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden via de website. Zie de eventkalender voor alle aankomende events en meld je daar aan.

Ontdek nieuwe financieringsmogelijkheden

Ben jij op zoek naar (innovatie)financiering voor jouw innovatie of bedrijfsidee? Of groeit je bedrijf en zoek je naar nieuwe financieringsmogelijkheden? Na het succes van de eerste editie van Finance Me?! begin dit jaar, organiseren Impuls Zeeland en Dockwize de tweede editie van Finance Me?! op maandag 10 februari 2020. Kom naar het event en ontdek alle mogelijkheden van (innovatie)financiering. Meld je hier aan.

Benieuwd naar de overige plannen en ideeën van Dockwize voor 2020? Lees dan snel verder op de website van Dockwize

Meer informatie over Dockwize:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!