Dit zijn de genomineerden voor de Zeeuwse innovatieprijs Emergo 2020

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Contacta

De genomineerden van de Zeeuwse innovatieprijs Emergo 2020 zijn bekend: Traas Ongediertebestrijding, Hydrauvision, Hello Container, SWYCS en Kobobss maken kans op de prijs voor beste innovatie van Zeeland.

Dit zijn de genomineerden voor de Zeeuwse innovatieprijs Emergo 2020

De Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan de Zeeuwse ondernemer met de meest aansprekende innovatie. De jury, onder leiding van gedeputeerde Jo-Annes de Bat maakt de winnaar bekend op 4 november. Dat gebeurt tijdens netwerkbeurs Contacta. Dan wordt ook de publieksprijs bekendgemaakt. Stemmen kan van 21 oktober tot en met 4 november op emergo-innovatieprijs.nl.

De genomineerden

Traas Ongediertebestrijding uit ‘s Gravenpolder heeft een rattenhotel ontwikkeld.

Hydrauvision uit Schoondijke heeft samen met Z-Bridge BV, een manier ontwikkeld om van een bewegend schip op zee naar een offshore constructie over te stappen (Bring to Work).

Hello Container uit Goes digitaliseert administratieve handelingen die het vergelijken en boeken van containers snel regelt.

SWYCS uit Middelburg heeft een systeem ontwikkeld waardoor gebouwen out-of-the-box slim gemaakt worden.

Met de PackCheck van Kobobss uit Yerseke wordt het creëren, optimaliseren en borgen van verantwoorde processen in productie en logistiek mogelijk gemaakt.

De Zeeuwse innovatieprijs Emergo is een initiatief van de provincie Zeeland, in samenwerking met Dockwize, HZ University of Applied Sciences, VNO-NCW en Kamer van Koophandel.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!