Dit zijn de Stratos Clubactiviteiten van de maand juni

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Stratos Club

Met een praktisch programma voor mkb-ondernemers, bestaande uit Stratos Groepen en diverse clubactiviteiten, biedt Stratos uit Bergen op Zoom al 25 jaar een bijdrage aan de groei en continuïteit van bedrijven in de regio West-Brabant.

Dit zijn de Stratos Clubactiviteiten van de maand juni

In het najaar van 2018 starten de eerste Stratos Groepen weer. Voor die tijd staan er echter nog genoeg activiteiten op de agenda die waardevol kunnen zij voor zowel clubleden als introducés.

Workshop Algemene Voorwaarden

Op donderdag 14 juni verzorgt Stratos in samenwerking met Mark Advocaten uit Breda de workshop ‘Algemene Voorwaarden, noodzaak of overbodig’. Tijdens de workshop komen diverse vragen aan bod waaronder: Waarom heb ik algemene voorwaarden nodig? Hoe zorg ik ervoor dat de algemene voorwaarden op de juiste wijze van toepassing zijn op het contract? En, moet ik mijn algemene voorwaarden aanpassen naar aanleiding van de AVG?

Bedrijfsbezoek Bregil

Op dinsdag 26 juni is Stratos te gast bij Stratos Clublid Ed van der Bliek van Bregil in Gilze waar kennis gemaakt zal worden met Quick Respons Manufactoring in samenwerking met Censor. Deelnemers krijgen tijdens deze middag een kijkje in de wereld van QRM en de mogelijkheden die deze strategische bedrijfsfilosofie biedt voor bedrijven die met dezelfde vragen en eisen geconfronteerd worden. 

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld u dan voor  vrijdag 8 juni aan voor de workshop Algemene Voorwaarden en voor 18 juni voor het bedrijfsbezoek in Gilze.

Meer informatie over STRATOS CLUB:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!