Dominique Majoor lid College van Bestuur Koning Willem I College

  • Onderwijs & Training
  • Bron: KW1C

De Raad van Toezicht van het Koning Willem I College, heeft Dominique Majoor benoemd als nieuw lid van het College van Bestuur. Zowel de Studentenraad als de Ondernemingsraad gaven hun goedkeuring voor deze benoeming. Majoor gaat op 15 augustus aan de slag.

Dominique Majoor lid College van Bestuur Koning Willem I College

Dominique Majoor heeft ruime ervaring als leidinggevende in het onderwijs. Zo was zij onder andere interim-directeur van de Radboud Docentenacademie en rector van het Canisius College in Nijmegen. Sinds januari 2016 is zij verbonden aan Avans Hogeschool, waar zij op dit moment de functie van bestuurssecretaris vervult. 

Steeds op zoek naar verbetering

“Ik voel me prettig bij de sfeer van het Koning Willem I College die ook bleek tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Het is voor mij een college met veel kwaliteit dat het onderwijs wil blijven vernieuwen en daarbij de student voorop zet. Vanuit een grote betrokkenheid en oprechte interesse is het college steeds op zoek naar verbetering, ook in samenwerking met het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de regio”, vertelt Majoor.

Afscheid Cor van Gerven

Vanaf 15 augustus zullen Jos van Kessel, Dominique Majoor én het huidige lid van het College van Bestuur, Cor van Gerven, met elkaar aan het roer staan. In het voorjaar van 2021 neemt Cor van Gerven afscheid.

 

Meer informatie over Koning Willem I College:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!