Don Risicobeheer vertrekt uit Middelburg

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: DON Risicobeheer

Na ruim 60 jaar vertrekt Don Risicobeheer uit Middelburg. Met een nieuwe directeur aan het roer verhuist het kantoor op 20 september naar Karreveld 2A in Koudekerke. Daar is hard gewerkt aan de verbouwing van een bestaand pand.

Don Risicobeheer vertrekt uit Middelburg

Don Risicobeheer is een echt Zeeuws bedrijf en ZLM-adviseur voor inwoners op Walcheren. In de jaren zestig begonnen in Middelburg aan de Kromme Weele en zo’n 18 jaar geleden verhuisd naar een ruimer pand in de Stationsstraat. Ook dat pand werd echter te krap en uitbreiding was helaas niet mogelijk. Daarom werd het besluit genomen te verhuizen. “Met pijn in het hart, dat wel”.

Walcheren als thuisbasis

Op het nieuwe adres blijft Don Risicobeheer in het hart van Walcheren. Daar waar ook de meeste klanten zitten. Directeur Lourens Jan Hengst: “Onze klanten worden er, net als in Middelburg, warm, persoonlijk en vertrouwd welkom geheten. Het nieuwe pand is makkelijk bereikbaar en er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen”.

Duurzaam kantoor

Het streven is het nieuwe pand volledig energie-neutraal en duurzaam in te richten. Met de installatie van 140 zonnepanelen en een warmtepomp is hiermee al een goed begin gemaakt.

Iedereen kan vanaf 23 september in Koudekerke gewoon als vanouds binnenlopen voor een gedegen advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële dienstverlening. De officiële opening vindt plaats in het voorjaar van 2020.

Meer informatie over DON RISICOBEHEER:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!