Dragon Plastics op bijeenkomst 'Circulaire Economie in Bedrijf'

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Dragon Plastics

Rick van Gils, eigenaar van Dragon Plastics Rotomoulding zal op 26 januari 2016 spreker zijn tijdens een bijeenkomst over Circulair Ondernemen van De Groene Zaak in samenwerking met Switch.

Dragon Plastics op bijeenkomst 'Circulaire Economie in Bedrijf'

De bijeenkomst 'Circulaire Economie in Bedrijf' wordt gehouden op dinsdagmiddag 26 januari 2016 bij ZB, planbureau en bibliotheek Middelburg. Tijdens deze bijeenkomst, die De Groene Zaak samen met Stichting Switch organiseerd, worden de Zeeuwse ondernemers geïnformeerd over de circulaire economie. Aan de hand van twee praktijkvoorbeelden van Zeeuwse ondernemers met een doorleefde ervaring met de circulaire economie, een uitleg van het theoretisch kader en we sluiten de middag af met een workshop van Urban-Goods.

POD for life

Dragon Plastics is al tal van jaren intensief bezig met duurzaam ondernemen en heeft het label POD for life gelanceerd. Via deze site brengen zij originele en bijzondere woonaccessoires aan de man. Van gerecycled kunststof worden de meest verrassende en unieke producten gemaakt, zoals zitelementen, lampen en bijzettafeltjes.

Voor wie?

De bijeenkomst is open en interessant voor iedere ondernemer uit elke branche die meer wil weten over de circulaire economie en/of op zoek is naar samenwerkingen binnen de circulaire economie. Aanmelden kan door een email te sturen naar ise.van.den.hoogen@degroenezaak.com. Het complete programma is te vinden op de website van De Groene Zaak.

 


Meer informatie over DRAGON PLASTICS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!